Onko onnellisuus asenne, jonka voi opetella? Onko onnellisuus se tila, jolloin olet tyytyväinen? Onko onnellisuus vain tässä hetkessä? Onko onnellisuudessa eroja järjen ja tunteen tasojen välillä – voiko järkeillä onnelliseksi?

Tai voiko ruumiillisen hyvänolon tunteen kautta olla fyysisesti onnellinen? Voiko onnen rajata tällä tavoin, vai onko se aina kokonaisvaltainen tila? Vai onko se ajatus, asenne, ruumiillinen tuntemus tai sisäinen rauha? Onko vain fyysisesti onnen kokeminen onnellisuutta, vai vaatiiko onni kaiken muunkin? Onko siis fyysistä kipua tuntevan mahdotonta olla onnellinen?

Onko olemassa korjaamattomia asioita, jotka tekisivät onnellisuuden mahdottomaksi? Vai onko onni kaikkien saavutettavissa? Jos näin ei olisi, niin kenellä olisi valtuudet määritellä, kuka onnellisuuden tavoittaa? Voisitko se olla kenties Sinä omalla kohdallasi?