Koulutukset yrityksille, yhteisöille ja yksityisryhmille

Onnellisuusopisto järjestää mukaansa tempaavat työhyvinvointi- ja virkistyspäivien koulutukset vankalla ammattitaidolla.

Koulutukset

Onnellisuusopiston koulutuksissa yhdistyy tutkittu tieto onnellisuuden lisäämisestä sekä toiminnalliset harjoitukset.

Koulutukset soveltuvat koko päivän koulutuksena kehittämispäivän sisällöksi ja lyhyempinä osaksi virkistyspäivää esimerkiksi Onnellisuusopiston Naurujoogaan, Mindfulnessiin tai improvisaatioon yhdistettynä.

Asiakaskokemukset

Tarvitsimme ohjelmaa tiimipäivän piristykseen, yhteishengen parantamiseen ja helpotusvinkkejä rankkaan työhömme.

Onnellisuusopiston Annukka räätälöi tarpeistamme lähtevän session ja hintakin oli hyvä tiukkojen budjettien painaessa niskaan. Tarjous tuli nopeasti ja toteutuksesta oli helppo sopia.

Saimme mukavan rentoutussession, missä työstressi ja turhat ajatukset katosivat. Lisäksi saimme hyvän mielen yhdessä nauramalla.

Erityisen tyytyväisiä olimme session lämminhenkisyyteen, sopivaan kestoon, ihanaan kouluttajaan ja sisältöön. Suosittelen vastaavaa kaikille, mutta varmastikin tekisi erityisen hyvää kaikille it-nörteille ja insinööreille…

Nina Palmroos, MTV3

Ja kiitos koko sydämestä eilisestä!

Meillä oli aivan ihana päivä,  tänään kun tuli töihin, niin tuntui että olisi ollut kauemminkin pois.

Ja sinua on täällä kehuttu, samoin koko paikkaa ja päivää.

Virkistyspäivän vetäjänä olet kyllä huippu.
Uskon että kaikilla jäi ajateltavaa pidemmäksikin aikaa.
Paula Kattelus, Oikeusministeriö
Annukka huomio ryhmämme hyvin ja sai ryhmän mukaan, vaikka ryhmämme oli vaativa ja ihmisillä oli erilaisia osallistumisrajoituksia. Parkinson-ryhmä on vaikea saada innostumaan, mutta osasit itse rennosti mennä ja olla esikuvana saaden ryhmän pian mukaasi. Suosittelen kaikille vauvasta vaariin, kunhan ei pelkää nauramisemme ”kovaa” ääntä
Helvi Leino, Parkinson-yhdistys

Yrityksessämme oli piiiiiitkä, lähes parivuotinen kehitysprojekti, loppusuoralla. Projektia oli väännetty hampaat irvessä ja mittakaavan suuruudesta sekä täysin uudenlaisista haasteista johtuen välillä itku kurkussa.

Loppusuorapalaverimme kevennysrupeamaksi tilasimme Annukalta naurujoogasession. Jälkikäteispalaute siitä on ollut hyvä! Isännöitsijää on tosin pitänyt lepytellä aiheutetusta metelistä, mutta muut naapurifirmat ovat olleet kateellisia kun meillä oli niin hauskaa. Oma porukkamme koki ihan naurettavan hyväksi palaveritauoksi käyntisi.

Hannu Solanne, Toimitusjohtaja, Uranus Oy

Koulutukset

Onnellisuus-workshop

Onnellisuus-workshopissa käymme läpi onnellisuuteen liittyvää teoriaa sekä teemme ja opimme käytännön harjoituksia, joilla voimme nostaa omaa onnellisuustasoamme.

Onnellisuus-workshop on virkistyksellinen koulutus, jossa sisältö kohdennetaan osallistujien tarpeita, tilaisuuden järjestäjän tavoitteita ja toiveita huomioiden.

Jätä tarjouspyyntö!

Hoppustopperi

Toimintakykyämme rajoittava stressi on usein kokonaisvaltainen tila ajatustapoineen ja fyysisine tunteineen. Kuinka katkaista tämä kiristyvä kierre?

Hoppustopperiin sisältyy teoriatietoa stressistä, ja kuinka voimme muuttaa uuvuttavan distressin energiaa tuovaksi ja lataavaksi hyväksi stressiksi – eustressiksi.

Ohjelmaan kuuluu mielikuva-, ja rentoutumisharjoituksia. Lopuksi rentoudumme ohjatun Mindfulness-harjoituksen parissa.

Ajankäytön tekniikat ja motivoiva tavoitteen asetus ovat myös saatavia osia sisältöön, joka kohdennetaan asiakkaan toimialan ja tarpeiden mukaisesti.

Jätä tarjouspyyntö!

Vuorovaikutus-workshop

Motivaatio-workshop

Kokousten, seminaarieni ja koulutuspäivien ehdoton piristäjä!

Osallistujat saavat virkistävän hetken, joka rentouttaa tunnelmaa ja lisää luovuutta. Rakennamme naurujoogaharjoitteet tarvittaessa kokouksen teemaan liittyen.

Kesto: 20 – 30 min

Ohjelmaan sisältyy Kokous / Seminaarinaurujoogan yksilöllinen suunnittelu, iloinen 20-30 minuutin Kokousnaurujooga -ohjelma, hallinnointi- ja laskutuskulut sekä matkakulut Helsinki – Vantaa – Espoo alueella.

Muihin paikkakuntiin matkakulut matka-ajan ja keston mukaan.

Jätä tarjouspyyntö!

Nauraminen tekee hyvää

Naurujooga kasvattaa jatkuvasti suosiota – eikä suotta, sillä naurulla on todettu olevan lukuisia suorituskykyä ja hyvinvointia parantavia terveysvaikutuksia.

Nauru lisää endorfiinin tuotantoa, jolla on mm. seuraavia vaikutuksia:

 • oppimiskyky ja keskittymiskyky paranevat
 • keho ja mieli rentoutuvat
 • luovuus lisääntyy

Nauraessa myös

 • vahvistuvat sydän ja keuhkot
 • verenpaine laskee
 • immunoglobuli A:n (IgA) taso nousee, mikä vahvistaa immuunipuolustusta

Hyvinvointivaikutusten lisäksi saamme ainutlaatuisilla yritysnaurujoogillamme uutta innostusta työtä kohtaan.

Suunnittelemme ja valmistelemme jokaisen naurujoogasession erikseen ryhmän toiveet ja erityistarpeet huomioon ottaen. Näin naurujoogasta tulee osallistujille kohdennettua, ja nauruun on luontevaa heittäytyä mukaan.

Iloisissa naurujoogissamme painottuu ryhmäytyminen, rentoutuminen, kehon virkistyminen ja luottavaisen ilmapiirin rakentuminen.

Tutustu tarvittaessa myös yksityishenkilöiden Naurujooga -sivuun.

Tee tarjouspyyntö


  Annukka Blom
  Annukka BlomNaurujoogaohjaaja

  Yli 10 vuoden ohjauskokemuksen tuoma tilannetaju ja varmuus näkyvät Annukan ohjauksessa. Asiakkaat voivat rennosti heittäytyä, unohtaa arjen kiireet ja nauttia naurun virkistävästä vaikutuksesta.

  Kokemus kattaa kansainvälisten ryhmien ohjaamisen englanniksi sekä tulkattuna.

  Asiakkaamme