Koulutukset yrityksille, yhteisöille ja yksityisryhmille

Onnellisuusopisto järjestää mukaansa tempaavat työhyvinvointi- ja virkistyspäivien koulutukset vankalla ammattitaidolla.

Aito ja alkuperäinen Onnellisuusopiston Naurujooga

Onnellisuusopiston Naurujooga on omiaan tunnelman luomisessa ja jään särkemisessä, me-hengen rakentamisessa sekä yhteisen ilon ja hauskan kokemisessa.

Onnellisuusopiston Naurujoogat ovat aina iloisia ja energisiä, huolellisesti valmisteltuja sekä asiakkaan tilanteeseen ja tunnelmaan sovitettuja.

Naurujoogaohjelma sisältää rentouttavan alkulämmittelyosuuden, hauskoja nauruharjoitteita, hersyvän vapaanaurun sekä keventävän loppurentoutuksen.

Kesto: 60 – 90 min

Ohjelmaan sisältyy valmistelu, iloinen ja rentouttava 60-90 minuutin Onnellisuusopiston Naurujooga -ohjelma, hallinnointi- ja laskutuskulut sekä matkakulut Helsinki – Vantaa – Espoo -alueella.

Muihin paikkakuntiin matkakulut matka-ajan ja keston mukaan.

Asiakaskokemukset

Tarvitsimme ohjelmaa tiimipäivän piristykseen, yhteishengen parantamiseen ja helpotusvinkkejä rankkaan työhömme.

Onnellisuusopiston Annukka räätälöi tarpeistamme lähtevän session ja hintakin oli hyvä tiukkojen budjettien painaessa niskaan. Tarjous tuli nopeasti ja toteutuksesta oli helppo sopia.

Saimme mukavan rentoutussession, missä työstressi ja turhat ajatukset katosivat. Lisäksi saimme hyvän mielen yhdessä nauramalla.

Erityisen tyytyväisiä olimme session lämminhenkisyyteen, sopivaan kestoon, ihanaan kouluttajaan ja sisältöön. Suosittelen vastaavaa kaikille, mutta varmastikin tekisi erityisen hyvää kaikille it-nörteille ja insinööreille…

Nina Palmroos, MTV3

Ja kiitos koko sydämestä eilisestä!

Meillä oli aivan ihana päivä,  tänään kun tuli töihin, niin tuntui että olisi ollut kauemminkin pois.

Ja sinua on täällä kehuttu, samoin koko paikkaa ja päivää.

Virkistyspäivän vetäjänä olet kyllä huippu.
Uskon että kaikilla jäi ajateltavaa pidemmäksikin aikaa.
Paula Kattelus, Oikeusministeriö
Annukka huomio ryhmämme hyvin ja sai ryhmän mukaan, vaikka ryhmämme oli vaativa ja ihmisillä oli erilaisia osallistumisrajoituksia. Parkinson-ryhmä on vaikea saada innostumaan, mutta osasit itse rennosti mennä ja olla esikuvana saaden ryhmän pian mukaasi. Suosittelen kaikille vauvasta vaariin, kunhan ei pelkää nauramisemme ”kovaa” ääntä
Helvi Leino, Parkinson-yhdistys

Yrityksessämme oli piiiiiitkä, lähes parivuotinen kehitysprojekti, loppusuoralla. Projektia oli väännetty hampaat irvessä ja mittakaavan suuruudesta sekä täysin uudenlaisista haasteista johtuen välillä itku kurkussa.

Loppusuorapalaverimme kevennysrupeamaksi tilasimme Annukalta naurujoogasession. Jälkikäteispalaute siitä on ollut hyvä! Isännöitsijää on tosin pitänyt lepytellä aiheutetusta metelistä, mutta muut naapurifirmat ovat olleet kateellisia kun meillä oli niin hauskaa. Oma porukkamme koki ihan naurettavan hyväksi palaveritauoksi käyntisi.

Hannu Solanne, Toimitusjohtaja, Uranus Oy

Virkistyspäivät

Naurujooga omalla teemalla

Tämä naurujooga rakennetaan aina yksilöllisesti ja hauskasti kokonaan organisaationne toimialan ympärille. Tiedossa on iloinen sessio, missä pääsette luvan kanssa nauramaan omalle työllenne ja sen tuomille haasteille sekä löydätte uutta positiivista suhtautumista niitä kohtaan.

Ohjelmaan sisältyy toiveidenne mukaisen Naurujoogan yksilöllinen suunnittelu, iloinen 60-90 minuutin Teemanaurujooga -ohjelma, hallinnointi- ja laskutuskulut sekä matkakulut Helsinki – Vantaa – Espoo -alueella.

Muihin paikkakuntiin matkakulut matka-ajan ja keston mukaan.

Jätä tarjouspyyntö!

Myynnin Naurujooga

Nauruharjoitteissa käymme läpi myyntitilanteen ja opimme samalla positiivista suhtautumista myyntitilanteiden haasteisiin ja odottamattomiin käänteisiin. Myyntitilanne personoidaan asiakkaan toimialan mukaiseksi.

Sopii erinomaisesti myyntialojen tyky- ja tyhy-toimintaan sekä myyntikoulutuspäivään tunnelman virittäjäksi.

Kesto: 60 – 90 min

Ohjelmaan sisältyy Myynnin Naurujoogan yksilöllinen suunnittelu, iloinen ja innostava 60-90 minuutin Myynnin Naurujooga -ohjelma, hallinnointi- ja laskutuskulut sekä matkakulut Helsinki – Vantaa – Espoo -alueella.

Muihin paikkakuntiin matkakulut matka-ajan ja keston mukaan.

Jätä tarjouspyyntö!

Pikkujoulunaurujooga

Naurujooga on suosittu pikkujoulujen piristäjä, eikä suotta, sillä naurujooga taittuu jouluiseen teemaan ja tunnelmaan luoden pikkujouluihin iloisen ja rennon ilmapiirin.

Kesto: 60 – 90 min

Ohjelmaan sisältyy iloinen ja rentouttava 60-90 minuutin Onnellisuusopiston Naurujooga -ohjelma, hallinnointi- ja laskutuskulut sekä matkakulut Helsinki – Vantaa – Espoo -alueella.

Muihin paikkakuntiin matkakulut matka-ajan ja keston mukaan.

Jätä tarjouspyyntö!

Kokous ja seminaarinaurut

Kokousten, seminaarieni ja koulutuspäivien ehdoton piristäjä!

Osallistujat saavat virkistävän hetken, joka rentouttaa tunnelmaa ja lisää luovuutta. Rakennamme naurujoogaharjoitteet tarvittaessa kokouksen teemaan liittyen.

Kesto: 20 – 30 min

Ohjelmaan sisältyy Kokous / Seminaarinaurujoogan yksilöllinen suunnittelu, iloinen 20-30 minuutin Kokousnaurujooga -ohjelma, hallinnointi- ja laskutuskulut sekä matkakulut Helsinki – Vantaa – Espoo alueella.

Muihin paikkakuntiin matkakulut matka-ajan ja keston mukaan.

Jätä tarjouspyyntö!

Nauraminen tekee hyvää

Naurujooga kasvattaa jatkuvasti suosiota – eikä suotta, sillä naurulla on todettu olevan lukuisia suorituskykyä ja hyvinvointia parantavia terveysvaikutuksia.

Nauru lisää endorfiinin tuotantoa, jolla on mm. seuraavia vaikutuksia:

 • oppimiskyky ja keskittymiskyky paranevat
 • keho ja mieli rentoutuvat
 • luovuus lisääntyy

Nauraessa myös

 • vahvistuvat sydän ja keuhkot
 • verenpaine laskee
 • immunoglobuli A:n (IgA) taso nousee, mikä vahvistaa immuunipuolustusta

Hyvinvointivaikutusten lisäksi saamme ainutlaatuisilla yritysnaurujoogillamme uutta innostusta työtä kohtaan.

Suunnittelemme ja valmistelemme jokaisen naurujoogasession erikseen ryhmän toiveet ja erityistarpeet huomioon ottaen. Näin naurujoogasta tulee osallistujille kohdennettua, ja nauruun on luontevaa heittäytyä mukaan.

Iloisissa naurujoogissamme painottuu ryhmäytyminen, rentoutuminen, kehon virkistyminen ja luottavaisen ilmapiirin rakentuminen.

Tutustu tarvittaessa myös yksityishenkilöiden Naurujooga -sivuun.

Tee tarjouspyyntö


  Annukka Blom
  Annukka BlomNaurujoogaohjaaja

  Yli 10 vuoden ohjauskokemuksen tuoma tilannetaju ja varmuus näkyvät Annukan ohjauksessa. Asiakkaat voivat rennosti heittäytyä, unohtaa arjen kiireet ja nauttia naurun virkistävästä vaikutuksesta.

  Kokemus kattaa kansainvälisten ryhmien ohjaamisen englanniksi sekä tulkattuna.

  Asiakkaamme